Antena 3 CNN Actualitate Bucureşteancă sedusă, abandonată și cu banii luați. Schema escrocului sentimental

Bucureşteancă sedusă, abandonată și cu banii luați. Schema escrocului sentimental

O bucureşteancă a rămas şi fără iubit şi fără câteva sute de euro, după ce a fost înşelată de un bărbat cunoscut pe Facebook. Escrocul sentimental nu este la prima cucerire pe internet. Bărbatul le promitea femeilor pe care le curta în mediul virtual, o viaţă liniştită şi fără griji lângă el, dacă îi dovedeau că nu sunt materialiste.

Poliţiştii l-au prins în flagrant pe amorezul profitor şi l-au reţinut.

Bărbatul a abordat-o pe cea mai nouă victimă a sa pe o reţea de socializare. I-a trimis un mesaj, spunându-i că este chirurg plastician şi că are o clinică în Frankfurt, apoi a invitat-o în oraş, pentru a se cunoaşte mai bine.  

Femeia de 40 de ani i-a căzut în plasă.

Bărbatul din Arad de 53 de ani le promitea femeilor, pe care le aborda, o relaţie serioasă. În schimb le cerea 500 de euro, ca să arate că au încredere în el şi că nu sunt materialiste.

Escrocul i-a dat dat victimei un plic cu bani scoşi la imprimantă, după ce femeia i-a întins un plic cu 500 de euro. Poliţiştii au reuşit să îl prindă în flagrant. Bărbatul a mai fost arestat preventiv pentru aceleaşi fapte. În urmă cu 6 ani, zeci de femei din mai multe oraşe ale ţării au depus plângeri penale pe motiv că au fost seduse şi apoi înşelate cu sume importante de bani.

Subiecte în articol: Arad
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog