Antena 3 CNN Externe O femeie din SUA a pierdut 26 de milioane de dolari, după ce a spălat biletul câştigător

O femeie din SUA a pierdut 26 de milioane de dolari, după ce a spălat biletul câştigător

S-a întâmplat la o extragere a California Lottery SUA. O femeie care pretinde că a cumpărat biletul câștigător, în valoare de 26 de milioane de dolari spune că l-a lăsat în buzunarul pantalonilor și l-a distrus în mașina de spălat.

de Claudia Popovici    |   

Biletul câștigător SuperLotto Plus a fost vândut la un magazin din suburbia Norwalk din Los Angeles, la o extragere a California Lottery pe 14 noiembrie 2020.

Semnalul de alarmă a fost lansat vânzător care a declarat pentru Whittier Daily News din California că o femeie a intrat miercuri în magazin, susținând că este deținătoarea biletului câștigător, pe care l-a distrus din greșeală în mașina de spălat.

Urmare verificărilor, femeia, care a rămas anonimă, apare pe camerele de supraveghere achiziționând un bilet în magazin la momentul respectiv.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Loteriei din California, filmările din magazin nu ar fi suficiente pentru a justifica afirmația femeii și că este necesară „o dovadă substanțială convingătoare că a fost în posesia biletului”.

Mai mult, organizatorii loteriei au mai evidențiat faptul că termenul de 180 de zile stabilit pentru revendicarea premiului a trecut joi.

Dacă nu există un câștigător recunoscut al premiului, suma va fi distribuită în școlile publice din California, au spus organizatorii într-un comunicat.

Retailerul care a vândut biletul câștigător a primit 130.000 de dolari ca parte a procedurii standard a loteriei, se adaugă în declarație, informează Mediafax.

Numerele câștigătoare pentru extragerea din noiembrie au fost 23, 36, 12, 31, 13, alături de meganumărul 10.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile