Antena 3 CNN Actualitate O româncă a fost găsită moartă în pat de soțul ei, în Italia. Un bebeluş a rămas orfan

O româncă a fost găsită moartă în pat de soțul ei, în Italia. Un bebeluş a rămas orfan

Tragedia s-a petrecut în localitatea italiană Castrocielo, unde o femeie româncă în vârstă de 44 de ani a fost găsită moartă în pat chiar de soțul ei, care a bănuit iniţial că aceasta a decis să doarmă până mai târziu din cauza oboselii. Un suflet de 18 luni a rămas acum fără mamă.

de Georgiana Adam    |   

Potrivit soţului, femeia nu s-a mai trezit de dimineaţă aşa cum făcea de obicei. După un timp, bărbatul a început să îşi facă griji şi a mers în dormitor să se asigure că totul este în regula.

Când a văzut că soţia sa este rece şi nu mai respiră, soţul a sunat disperat la salvare. Din păcate, femeia nu a răspuns manevrelor de resucitare, iar medicii au fost nevoiţi să îi declare decesul la doar 44 de ani. Femia a lăsat în urmă un copil de numai 18 luni. 

La locuința familiei au intervenit apoi și carabinierii din Pontecorvo care au deschis o anchetă. Ulterior, din primele investigații a rezultat că decesul ar fi survenit din cauze naturale.

Având în vedere vârsta şi faptul că a născut, procurorul Parchetului din Cassino a dat ordin, să fie executată şi autopsia pentru a clarifica cu exactitate cauza decesului.

 

 

Subiecte în articol: romanca moartă în pat deces Italia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile