Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie fără permis și-a lovit mama cu mașina în timp ce încerca să parcheze

O femeie fără permis și-a lovit mama cu mașina în timp ce încerca să parcheze

de Redacția Antena 3 CNN    |   

O femeie de 40 de ani din Sibiu care nu deține carnet de conducere și-a accidentat mama, încercând să parcheze o mașină.

Conform turnulsfatului.ro, în timp ce conducea un autoturism cu intenția de a-l parca în curtea unui imobil, deși nu deține dreptul de a  conduce, o femeie în vârstă de 40 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare și a accidentat-o pe femeia de 65 de ani, mama sa, aflată în curte. 

Incidentul a avut loc marți în localitatea Armeni, județul Sibiu. La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței, cu medic, pentru a acorda primele îngrijiri.

„În timp ce conducea un autoturism cu intenția de a-l parca în curtea unui imobil, deși nu deține dreptul de a conduce, o femeie în vârstă de 40 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare și a accidentat-o pe femeia de 65 de ani, mama sa, aflată în curte”, a transmis IPJ Sibiu.

Victima a fost transportată la spital conștientă.

Cercetările continuă pentru stabilirea circumstanțelor producerii incidentului, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

Subiecte în articol: femei rănite fara permis IPJ Sibiu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile