Antena 3 CNN Actualitate Inedit Femeia și-a lăsat copiii în mașină și a intrat în benzinărie. A cumpărat două batoane de ciocolată și combustibil și a plecat liniștită. Ce a urmat întrece orice imaginație

Femeia și-a lăsat copiii în mașină și a intrat în benzinărie. A cumpărat două batoane de ciocolată și combustibil și a plecat liniștită. Ce a urmat întrece orice imaginație

Femeia și-a lăsat copiii în mașină și a intrat în benzinărie. A cumpărat două batoane de ciocolată pentru micuți și combustibil și a plecat liniștită. Nimeni nu avea nici cea mai mică bănuială de ce avea să se întâmple.

După ce a plecat Elena Karimova, 27 de ani, un model pe Instagram din Rusia, și-a dus copiii într-o pădure abandonată, unde mai întâi i-a strangulat, după care le-a dat foc.

Corpurile micuților au fost găsite de pompieri. Chestionată în legătură cu asta, femeia a recunoscut, susținând că a recurs la acest gest cumplit pentru că nu mai putea să-i întrețină.

Mai târziu, ea a negat că i-a ucis. În ciuda faptului că acuza problemele financiare, femeia cheltuia 470 de lire sterline pe lună pentru plata mașinii și mergea des în străinătate, scrie The Sun.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile