Antena 3 CNN Life Femeia care s-a măritat cu ea însăși a sărbătorit primul an de căsnicie: Și-a trimis singură flori și s-a scos în oraș la cina festivă

Femeia care s-a măritat cu ea însăși a sărbătorit primul an de căsnicie: Și-a trimis singură flori și s-a scos în oraș la cina festivă

de Mia Lungu    |   

Sarah, femeia care și-a oferit o nuntă de vis după ce nu și-a găsit partenerul potrivit, și-a sărbătorit prima aniversare cu frișcă, flori și o cină cu friptură pentru o singură persoană, potrivit BBC.

Sarah Wilkinson, în vârstă de 43 de ani, a ținut ceremonia de nuntă la Harvest House din Felixstowe, Suffolk, în Marea Britanie, pe 30 septembrie 2023.

Un prieten a oficiat slujba neoficială, în fața a 40 de prieteni apropiați și rude, urmată de o recepție cu mai mulți prieteni. 

Dna Wilkinson a declarat că sărbătoarea a fost concepută pentru a arăta „Sunt bine așa cum sunt, nu ai neapărat nevoie de cineva pentru a te completa”.

„Eu nu spun NU la a găsi pe cineva. Dacă se întâmplă și este grozav și minunat, atunci minunat. Iar dacă nu se întâmplă, totul va fi bine oricum”, a spus ea.

Ea a organizat petrecerea de 10.000 de lire pentru că „ești pre-programat pentru a dori soțul, casa, 2 - 4 copii, dar viața nu funcționează întotdeauna așa și este totuși frumos să ai parte de acea zi (n.r. ziua nunții)”.

Și-a trimis singură „un buchet de 12 trandafiri curcubeu și o sticlă de șampanie”

Sarah a marcat aniversarea trimițându-și „un buchet de 12 trandafiri curcubeu și o sticlă de șampanie”.

„Este întotdeauna frumos să primești un cadou la serviciu și să treci prin birou cu un buchet masiv de flori”, a spus ea. „Am ieșit să iau masa singură, o masă pentru o persoană, o cină frumoasă cu friptură și felicitările mele aniversare pe masa din fața mea, iar între mese m-am relaxat și mi-am citit cartea.”

Femeia a fost surprinsă de amploarea interesului manifestat față de nunta ei în întreaga lume, dar a avut grijă să nu citească reacțiile oamenilor online.

„Unii oameni pot fi foarte nepoliticoși și ofensatori, așa că unii prieteni s-au conectat și mi-au trimis cele mai bune fragmente; pur și simplu nu mă uit la lucrurile rele.”, a povestit Sarah.

Subiecte în articol: nunta casnicie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile