Antena 3 CNN Externe Două femei au ajuns cu mașina în ocean, după ce au urmat instrucțiunile GPS: "Au trecut pe lângă noi cu o viteză destul de mare"

Două femei au ajuns cu mașina în ocean, după ce au urmat instrucțiunile GPS: "Au trecut pe lângă noi cu o viteză destul de mare"

Vacanța unor turiste a fost marcată de o întâmplare pe care nu o vor uita niciodată. Cele două femei au ajuns cu mașina în ocean, după ce au urmat instrucțiunile GPS.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Incidentul a avut loc în portul de agrement Honokohau Harbour, din Kailua Kona, Hawaii.

Imaginile au fost surprinse de Christie Hutchinson, care se afla în port și a văzut cum mașina celor două femei s-a îndreptat cu viteză către apă.

"Stăteam acolo încercând să mă adăpostesc de ploaie și am văzut o mașină care a trecut pe lângă barca noastră, direct în port, cu o viteză destul de mare. Au mers cu atâta încredere, nu aveau nicio expresie de panică pe față, erau zâmbitoare”, a povestit Christie Hutchinson, conform The Washington Post.

Se pare că cele două turiste explorau zona cu ajutorul indicațiilor GPS, însă, într-un moment de neatenție, au ajuns să se scufunde în ocean.

Citește și: 17 oameni au murit într-un accident cumplit între un autobuz şi un camion, pe o autostradă din Egipt

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Christie H (@thehutchess)

Cu toate acestea, cele două femei și-au păstrat calmul și au tratat situația cu zâmbetul pe buze.

Oamenii aflați în port le-au sărit în ajutor și le-au ajutat să iasă din apă, în timp ce mașina s-a scufundat în totalitate.

Subiecte în articol: hawaii femei masina scufundată Ocean
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?