Antena 3 CNN Actualitate Federația Română de Fotbal reacționează după tragicul accident de la Petroșani în care a murit un fotbalist junior de 11 ani

Federația Română de Fotbal reacționează după tragicul accident de la Petroșani în care a murit un fotbalist junior de 11 ani

Federația Română de Fotbal (FRF) a reacționat la tragicul accident de miercuri, în urma căruia a decedat un copil de 11 ani, iar alți trei sunt în stare gravă.

de Ştefan Petrică    |   

"Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul accident petrecut pe 21 decembrie 2022, la Petroșani, în județul Hunedoara, unde au fost implicați 7 tineri fotbaliști.", scrie FRF pe site-ul oficial.

"Cosmin Popan, un copil de 11 ani legitimat la clubul Jiul Petroșani, a decedat ca urmare a unui accident rutier. Alți șase copii au fost implicați, iar trei dintre aceștia se află internați în stare gravă la Timișoara, unde au fost transportați pentru a primi îngrijiri medicale.

Copiii au fost loviți de o mașină pe când traversau regulamentar pe o trecere de pietoni în apropierea stadionului “Petre Libardi”.

FRF transmite sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor şi cele mai bune gânduri către ceilalţi copii implicaţi în accident.", scrie FRF pe site-ul oficial.

Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul accident petrecut pe 21 decembrie 2022, la Petroșani, în...

Publicată de Federația Română de Fotbal pe Vineri, 23 decembrie 2022

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile