Antena 3 CNN Actualitate O adolescentă de 14 ani a fost agresată sexual de 7 tineri

O adolescentă de 14 ani a fost agresată sexual de 7 tineri

Caz șocant în Capitală. O adolescentă de doar 14 ani a fost agresată sexual de șapte tineri. S-a întâmplat înainte de Crăciun, dar cazul a fost făcut public abia acum.

de Gabriel Dano    |   

Potrivit anchetatorilor, ea și părinții săi au făcut plângere. Din spusele sale, totul s-ar fi petrecut chiar noaptea de Sfântul Ștefan, pe 24 decembrie. Un tânăr de 18 ani a ademenit-o pe Facebook. Fata a acceptat și și-au dat întâlnire, însă nu știa că în spatele vorbelor frumoase se află un plan bine pus la punct.

După ce a întreținut, de bună voie, relații sexuale cu ea, tânărul și-a chemat și prietenii. Trei dintre aceștia au violat-o, apoi au urcat-o într-o mașină și au vrut să o plaseze altor prieteni. Ulterior, pentru că fata s-a opus, au aruncat-o pur și simplu din mașină în stradă.

Joi, polițiștii de la Serviciul Omoruri au făcut mai multe percheziții și au ridicat 8 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani. Toți au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, iar în acest moment aceștia sunt sub puterea mandatelor de arestare.

Mai multe detalii, de la Carmina Pricopie, senior editor Antena 3:

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet