Antena 3 CNN Sport Peste 80.000 de fani l-au primit ca pe un erou pe Kylian Mbappe la Real Madrid

Peste 80.000 de fani l-au primit ca pe un erou pe Kylian Mbappe la Real Madrid

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Peste 80.000 de fani l-au primit pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Starul francez venit de la PSG a fost primit ca un erou, tot stadionul l-a ovaționat când a pășit pe gazon. A fost o prezentare asemănătoare cu cea a lui Cristiano Ronaldo, din 2009.

Cea mai tare prezentare a unui transfer galactic, a avut loc marţi pe arena Santiago Bernabeu. Kylian Mbappe a fost ovaţionat de un stadion ahiplin, peste 80.000 de fanii madrileni l-au primit pe starul francez. Mbappe le-a vorbit spaniolilor pe limba lor la prezentare oficială.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Este incredibil să fiu aici. Am visat să joc pentru Real Madrid de ani de zile. Acum acest vis a devenit realitate, sunt un copil foarte fericit", a spus Kylian Mbappe.

Marele Zidane şi preşedintele madrilenilor Florentino Perez l-au prezentat pe Kylian fanilor. În tribune au fost prezenţi şi părinţii lui Kylian, Wilfried Mbappé şi Fayza Lamari.

Francezul a efectuat vizita medicală, marţi în capitala Spaniei şi a semnat contractul până în 2029 cu Realul. Mbappe a sosit la Madrid din postura de jucător liber de contract, după ce a refuzat să-şi prelungească acordul cu PSG.

 

Subiecte în articol: Kylian Mbappe
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion