Antena 3 CNN Coronavirus Familie din Suceava, în lacrimi la poarta casei, în timp ce mașina mortuară le duce tatăl la cimitir

Familie din Suceava, în lacrimi la poarta casei, în timp ce mașina mortuară le duce tatăl la cimitir

Imagini sfâșietoare în satul Plopeni din Suceava, acolo unde o familie a asistat, în lacrimi, la momentul în care tatăl lor, răpus de coronavirus, a fost înmormântat imediat după ce a murit, iar la înmormântare nu au avut voie rudele.

"In judetul Suceava oamenii isi plang mortii. In satul Plopeni, familia are voie doar sa priveasca din poartă cum tatăl lor trece fără insufleţire cu masina de la pompe funebre prin fata casei.

A fost adus de la spitalul judetean din Suceava pana la cimitirul din sat unde a fost ingropat. Trecand prin fata casei, sotia il jeleste pe cel cu care si-a impartit bucuriile si necazurile in viata. Era un om respectat in sat, dar si de catre membri comunitatii penticostale din care facea parte.

A fost infectat cu virusul COVID 19.

Dotarea necorespunzatoare si lipsa personalului din spital au dus la situatii tot mai grele pentru suceveni", a scris Eftimie Mitra într-o postare pe Facebook.

IVM

Subiecte în articol: coronavirus
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile