Antena 3 CNN Actualitate "L-am văzut pe tata dezgropat și ținut ore în șir în căldură" | O familie a îndurat clipe grele într-un cimitir, după ce doi muncitori au săpat groapa greşit, în Bacău

"L-am văzut pe tata dezgropat și ținut ore în șir în căldură" | O familie a îndurat clipe grele într-un cimitir, după ce doi muncitori au săpat groapa greşit, în Bacău

Gafă impardonabilă la un cimitir din Bacău, acolo unde o familie a fost nevoită să stea ore în şir în caniculă cu un membru al familiei decedat din cauza unor muncitori care au săpat groapa greşit.

de Claudia Popovici    |   

Incidentul s-a petrecut în weekend la Cimitirul Sărata II din Bacău şi a fost povestit presei locale de un membru al familiei. 

Potrivit acestuia, familia a fost nevoită să stea jumătate de zi într-un soare dogoritor, cu tatăl său ținut în sicriu pe alee, până ce angajații firmei care administrează cimitirele din Bacău au reușit într-un târziu să sape groapa în locul corect.

„La 11.30 a fost înmormântarea, care a ținut circa 30 de minute. Am plecat, după care ne-au sunat de la SSPM că au greșit groapa și trebuie să-l scoată pe tata de acolo. Ne-am întors la cimitir și muncitorii s-au apucat să sape o groapă nouă, chiar atunci. În tot acest timp, l-am văzut pe tata dezgropat și ținut ore în șir în sicriu, pe alee, parcă era o cutie uitată în drum”, a povestit Ștefan pentru ziaruldebacau.ro.

Mai mult, bărbatul acuză şi atitudinea nepotrivită a administratorului care i-ar fi vorbit urât.

„Ne-a vorbit foarte urât, de parcă era greșeala noastră. După ce am avut de suportat tragedia din familie, a trebuit, la 34 de grade, să suportăm și vorbele grele ale administratorului și incompetența celor care administrează cimitirul”, a mai spus Ștefan, sursei citate. 

În acest context, familia a declarat că este pregătită să facă plângeri mai departe instituțiilor abilitate.

Subiecte în articol: Bacău înmormântare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă