Antena 3 CNN Actualitate Factură de 42.000 de lei la curent pentru o pensionară stabilită în străinătate: "Mi-a crescut tensiunea foarte mult, nu mai am somn şi îmi vine să plâng"

Factură de 42.000 de lei la curent pentru o pensionară stabilită în străinătate: "Mi-a crescut tensiunea foarte mult, nu mai am somn şi îmi vine să plâng"

O pensionară, în vârstă de 78 de ani, din Codlea, a trăit un şoc în momentul în care a aflat că are de plată aproape 42.000 de lei la curent la un apartament în care locuiește câteva luni pe an, ea fiind stabilită în străinătate.

de Claudia Popovici    |   

Potrivit pensionarei, calculul făcut de furnizorul de energie nu poate fi decât o uriașă greșeala pentru că în apartamentul din Codlea locuiește periodic câteva luni pe an, ea fiind stabilită în străinătate.

„Eu stau 6 luni în România şi, când stau în România, stau şi la fata mea. Eu am 78 de ani şi am un apartament cu două camere, 4 becuri LED, un frigider şi o maşină de spălat. Stau singură", a spus pensionara pentru observatornews.ro

Potrivit facturii, femeia are de plătit 42.000 de mii de lei, iar reprezentanții furnizorului de curent electric i-au transmis că nu au ce să facă şi o invită să efectueze plata.

Din disperare, femeia a făcut public cazul ei în speranța că autorităţile se vor sesiza şi vor face dreptate.

„De când am primit aceste facturi, mi-a crescut tensiunea foarte mult, nu mai am somn şi îmi vine să plâng mereu! Plâng şi pe stradă! Nu ştiu ce să mai fac! Cei de la curent au zis să o plătesc. De unde atâția bani", a mai transmis pensionara sursei citate.
 

Subiecte în articol: pensionara factura curent Enel Codlea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet