Antena 3 CNN Formula 1 F1: Urmează Marele Premiu al Azerbaidjanului. Cătălin Ghigea: „E foarte greu de setat mașina pe circuitul de la Baku”

F1: Urmează Marele Premiu al Azerbaidjanului. Cătălin Ghigea: „E foarte greu de setat mașina pe circuitul de la Baku”

de Ioana Coman    |   

Formula 1 ajunge în acest weekend în Azerbaidjan. Calificările sunt transmise live sâmbătă de la ora 14:45 pe Antena 3 CNN şi Antena Play, iar Marele Premiu va avea loc duminică de la ora 13:45 pe Antena 1 şi Antena Play. Cătălin Ghigea a vorbit vineri, la Antena 3 CNN, despre circuitul complex de la Baku, care îi va pune în dificultate pe șoferi.

„Este un cercuit stradal, care a apărut în lumea F1 în 2016, când s-a numit Marele Premiu al Europei, iar de atunci se numeste Marele Premiu al Azerbaidjanului. Este un circuit cu trei sectoare foarte diferite: avem o zonă de oraș vechi, unde Charles Leclerc a lovit mașina în calificări, în 2019, avem și cea mai lungă linie dreaptă, aproape 2 km. Este foarte greu de setat mașina pentru acest traseu, se poate depăși, sunt viraje de 90 de grade”, spune Cătălin Ghigea.

„E foarte dificil de spus cine anume va prevala în acest weekend, pentru că oricare dintre primele patru echipe poate câștiga aici”, a mai adăugat Ghigea, la Antena 3 CNN.

Clasamentul constructorilor Formul 1 2024:

1. Red Bull - 446 de puncte
2. McLaren - 438 de puncte
3. Ferrari - 407 de puncte
4. Mercedes - 292 de puncte
5. Aston Martin - 74 de puncte

Program Formula 1, Marele Premiu al Azerbaidjanului

Vineri, 13 septembrie, de la ora 12:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 14 septembrie, de la 11:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 14:45, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Duminică, 15 septembrie, de la 13:45 va avea loc cursa Marelui Premiu al Azerbaidjanului, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. 

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile