Antena 3 CNN Formula 1 F1: Cursa pentru Marele Premiu al Italiei are loc în acest weekend. Lando Norris are șanse să câștige sezonul

F1: Cursa pentru Marele Premiu al Italiei are loc în acest weekend. Lando Norris are șanse să câștige sezonul

de Ioana Coman    |   

Urmează în acest weekend cursa pentru Marele Premiu al Italiei. Calificările vor fi transmise live sâmbătă de la ora 17:00 pe Antena 3 CNN şi Antena Play, urmând ca Marele Premiu să aibă loc duminică de la ora 16:00 pe Antena 1 şi Antena Play. Cătălin Ghigea ne spune la ce să ne așteptăm în cursa de Formula 1.

După ce Lando Norris a obţinut o victorie memorabilă în Ţările de Jos, s-a apropiat tot mai mult de Max Verstappen și pare că există șanse chiar să câștige acest sezon.

„Foarte mulți oameni speră lucrul acesta, pentru că sunt doar 70 de puncte între primii doi clasați. Sunt 295 de puncte pentru Max Verstappen și 225 pentru Lando Norris. Norris are doar două victorii anul acesta, Verstappen are șapte. Cu toate acestea, diferența e destul de mică și sunt speranțe că vom ajunge la cursa din Abu Dhabi cu doi piloți care se pot lupta pentru titlu în ultima cursă”, a declarat Cătălin Ghigea.

„Deja încep calculele. Lando Norris ar trebui să câștige toate cele nouă curse rămase, plus încă trei de sprint și are doar două victorii anul acesta. E un pic cam mult, dar tensiunea există”, a mai comentat Ghigea.

Program Formula 1, Marele Premiu al Italiei

Vineri, 30 august, de la ora 14:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 18:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 31 august, de la 13:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 17:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Italiei, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Duminică, 1 septembrie, de la 16:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Italie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio începând cu ora 15:45.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile