Antena 3 CNN Actualitate Social Explicația bărbatului din București care își plimba într-un căruț iubita moartă: „Eu am lăsat-o vie”. Polițiștii l-au arestat

Explicația bărbatului din București care își plimba într-un căruț iubita moartă: „Eu am lăsat-o vie”. Polițiștii l-au arestat

de Andreea Ştefan    |   

Bărbatul prins când plimba cadavrul iubitei sale, cu un cărucior, pe străzile din Capitală, le-a spus polițiștilor că a găsit-o pe femeie moartă, când a venit acasă. Astfel a decis să îi pună trupul neînsuflețit într-un cărucior și să meargă la o benzinărie pentru a suna la 112 deoarece nu avea telefon. Cum era de așteptat, bărbatul a fost reținut imediat. În urma autopsiei, medicii legiștii vor stabili dacă femeia a fost ucisă sau dacă a murit din alte cauze.

Bărbatul le-a spus jurnaliștilor că nu el a omorât-o pe iubita sa și că nu știe nici cauza morții. „Am lăsat-o vie”, a spus el.

Întrebat în ce condiții a murit femeia, bărbatul a răspuns: „Am scos-o ca să pot sa ies afară”.

Bărbatul a fost surprins de mai mulţi trecători plimbând căruciorul cu trupul neînsufleţit al iubitei sale pe străzile din Sectorul 5 al Capitalei.

„Trecătorii au fost cei care au anunțat autoritățile, iar în urma apelurilor telefonice, bărbatul a fost găsit și pus la pământ de către polițiști”, a relatat Alin Amouni, reporter Antena 3 CNN.

Individul de 55 de ani susţine că femeia îşi pierduse deja viaţa atunci când a ajuns acasă, iar, pentru că nu avea telefon mobil, a decis să o ia în cărucior şi să meargă la cea mai apropiată benzinărie pentru a suna la 112.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi dus de audieri. O anchetă a fost deschisă pentru a stabili cauzele exacte în care femeia şi-a pierdut viaţa.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile