Antena 3 CNN Actualitate Educație Experții National Geographic vin sâmbătă în România

Experții National Geographic vin sâmbătă în România

Mediul de afaceri are o componentă foarte importantă și aceasta este comunicarea. Modul în care relaționăm poate face diferența într-o piață concurențială și de aceea trebuie să știm cum să comunicăm.

de Georgiana Adam    |   

Toate aceste lucruri le veți putea afla dacă participați la Conferința Anuală National Geographic Learning organizată pe 6 mai, ora 9.00, la Radisson Blu Hotel din București, de Fischer International, în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

La conferință vor participa doi dintre cei mai titrați experți colaboratori ai cunoscutei publicații National Geographic. Vorbim despre Chia Suan Chong, trainer de renume mondial și autoare de materiale educaționale, și Flo Feast, autoare și trainer cu peste zece ani de experiență în predare, care a lucrat ca profesor, trainer, examinator și realizator de materiale educaționale în diverse țări și a prezentat seminarii și webinarii în Europa și Asia.

Participarea la conferință este gratuită, dar locurile sunt limitate, prin urmare, încurajăm toți participanții interesați să se înscrie cât mai curând posibil. Pentru înscriere și informații suplimentare despre Conferința Anuală National Geographic Learning, ediția 2023, puteți accesa site-ul fundatiadanvoiculescu.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben