Antena 3 CNN Life Travel Experienţă culinară de neuitat pentru turiştii care ajung în Turcia

Experienţă culinară de neuitat pentru turiştii care ajung în Turcia

Pe lângă peisajele de poveste şi condiţiile care satisfac orice pretenţii, Turcia oferă turiştilor şi o experienţă culinară de neuitat. Preparatele proaspete făcute în casă nu doar că arată spectaculos, dar sunt şi foarte apetisante. Fie că vorbim de mâncărurile tradiţionale sau de celebrele deserturi, gusturile sunt incomparabile.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Hotelurile care oferă conceptul ultra all-inclusive pregătesc preparate delicioase pentru toate gusturile. Pentru cei care doresc mâncare vegană pe toată durata șederii lor, și nu vor să ia kilogramele în plus specifice unei vacanțe la ultra all-inclusive, regăsesc tot felul de preparate indiferent de situație.

În plus, genul acesta de hoteluri pregătesc și seri tematice cu mâncare asiatică, chinezească, libaneză sau turcească.

Citește și: Bodrum, luxul suprem de pe riviera turcească pentru turiştii care vor relaxare şi peisaje spectaculoase

Bucătăria turcească este cunoscută pentru aromele sale orientale savuroase. Preparatele tradiționale turcești se bazează mai puțin pe condimente și mai mult pe ingrediente proaspete.

Pentru desert, cel mai popular este rahatul turcesc făcut în casă cu diferite arome. În marele bazar din Marmaris, vizitatorii se pot răsfăța cu cele mai diverse sortimente de dulciuri pe care cu greu te abții să nu le încerci.

Subiecte în articol: experienta culinara turcia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile