Antena 3 CNN Actualitate Exodul românilor la munte: Aglomerație pe Valea Prahovei | Mii de turiști își vor petrece Crăciunul în stațiunile montane

Exodul românilor la munte: Aglomerație pe Valea Prahovei | Mii de turiști își vor petrece Crăciunul în stațiunile montane

Circulaţia pe Valea Prahovei se desfasoară în condiţii de iarnă. Ninge abundent, iar mii de șoferi s-au îndreptat pe parcursul zilei spre stațiunile montane pentru minivacanța de sărbători.

de Cristi Georgescu    |    Vasile Marcu    |   

”La acest moment, traficul se desfășoară în continuare cu dificultate, iar acest lucru s-a întâmplat încă de la orele prânzului. S-a înaintat destul de greu. drumarii abia au reușit să intervină.

Am stat de vorbă cu turiști care au lăsat mașinile în parcările din zonă și au plecat către Brașov sau Predeal cu trenul, prentru că le era destul de greu să ajungă și aveau cu ei copii care nu mai aveau răbdare să aștepte.

Sunt extrem de multe radre pe drum în acest moment. Au fost mai multe evenimente, care nu s-au soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, fiind vorba despre șoferi care nu au adaptat viteza la condițiile de trafic”, a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Cristi Georgescu.

România este de altfel blocată de furtuna care a făcut ravagii în întreaga Europă, La munte, poliția a făcut filtre, nu i-a mai lăsat să înainteze pe șoferi.

În Poiana Brașov, instalațiile de transport prin cablu au fost oprite din cauza vântului.

”Ninge și ar trebui să fie un motiv de bucurie pentru cei care au venit aici să petreacă Crăciunul, pentru că vor să-l petreacă pe pârtie, însă viscolul este cel care cauzează probleme, deoarece de nins, ninge de două zile. Zăpada este motiv de mucurie, nu și viscolul.

Drmul este destul de greu accesibil în Masivul Șureanu, la domeniul schiabil. Autoritățile continuă să deszăpezească, pentru ca toți cei care vor să ajungă la munte, fie în cursul serii, fie în cursul zilei de mâine, să poată face acest lucru”, a transmis Vasile Marcu, corespondent Antena 3 CNN.

Ninge abundent în centrul țării | ”Este cel mai intens fenomen pe care l-am avut în ultimii ani”

Ninge abundent în centrul țării. Drumarii amintesc că meteorologii au emis un Cod portocaliu de ninsori și viscol valabil până luni, 25 decembrie.

Subiecte în articol: exod romani aglomeratie valea prahovei
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile