Antena 3 CNN Politică EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Anunț-șoc făcut de un lider PSD după aflarea REZULTATELOR

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Anunț-șoc făcut de un lider PSD după aflarea REZULTATELOR

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Deși Klaus Iohannis a câștigat clar alegerile prezidențiale din acest an, cu un avans de circa 30 de procente, unii lideri PSD acuză.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2 „Alegerile prezidenţiale s-au pierdut până acum (de către PSD - n.r.) prin furt, prin Securitate, prin multe şmecherii. Hai să vă spun ceva, dacă vreţi să discutăm: în diaspora, noi am primit o mulţime de mesaje, filme mai ales, şi eu, de exemplu, am trei patru verişori care stau în Marea Britanie, unul în Germania, unul în Franţa şi au fost fiecare într-o secţie de votare să voteze, nu era nimeni. După care, aflăm că sunt 100.000 de voturi care s-au întâmplat în ultima oră. 100.000 de voturi împărţit la 800 de secţii de votare înseamnă că au votat două persoane pe minut. Faceţi calculul. Eu am văzut ce s-a întâmplat în ultima oră. (...) Din păcate, noi avem în 60 de secţii de votare din 800 reprezentanţi. (...) Eu cred că în diaspora este vorba de fraudă. Cred 100% că în diaspora a fost fraudă, pentru că aţi văzut pubele închise, deschise, nesigilate, hore făcute, oameni beţi prin secţii de votare. Deci, harababură”, a spus Cătălin Rădulescu la sediul central al PSD.

În diaspora, unde la această oră (21.30, n.red) se mai votează numărul celor care au ajuns la urne peste 900.000 de oameni. 

Subiecte în articol: Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?