Antena 3 CNN Life Timp liber Film EXCLUSIV: Lily Collins, actrița principală din ”Emily in Paris”, mesaj pentru fanii din România

EXCLUSIV: Lily Collins, actrița principală din ”Emily in Paris”, mesaj pentru fanii din România

de Maria Coman    |   

Apariţie surpriză a soţiei preşedintelui francez, Brigitte Macron, în serialul Emily in Paris. Episoadele care o urmăresc pe Emily în Roma sunt disponibile începând de astăzi, iar Lily Collins are un mesaj special pentru fanii săi din România, mesaj pe care îl transmite prin intermediul Antena 3 CNN, într-un interviu exclusiv realizat de Maria Coman. Actrița ne-a spus şi care este cuvântul ei preferat în italiană şi anume bellissima.

Lily Collins povesteşte despre noul stil vestimentar al lui Emily, despre noua ei coafură, căci renunţă la breton, dar şi despre cuvintele ei preferate în italiană şi despre relaţia ei cu Roma, în comparaţie cu Parisul.

În sezonul 4 facem cunoștință cu o nouă latură a lui Emily. Este pregătită ca, uneori, să pună munca pe locul doi și să se concentreze asupra vieții sale personale, în special asupra laturii romantice. 

Sezonul de Crăciun și Aventurile în Roma

Jurnalist: Este o plăcere să te cunosc și îți mulțumesc pentru această oportunitate! Poți să ne spui puțin despre personajul Lily în acest sezon? Ce urmează pentru ea și ce noutăți ne aduce acest capitol din „Emily în Paris”?

Lily Collins: Emily are parte de noi oportunități profesionale și trăiește un alt sezon magic în Paris, dar și în Roma. Este Crăciunul, totul este festiv, și descoperă noi motive pentru a părăsi Parisul și a explora Roma. Apar personaje noi, iar povestea capătă o nouă dimensiune.

Jurnalist: Putem spune că viața ei devine mai „offline” decât am văzut până acum?

Lily Collins: Da, exact. Emily lasă telefonul deoparte și își trăiește viața într-un mod mai relaxat, specific atmosferei din Roma. Este un pas important în maturizarea ei, atât personal, cât și stilistic, chiar renunță la breton în această parte a sezonului.

Jurnalist: Care este ținuta ta preferată din acest sezon?

Lily Collins: Îmi place o ținută din Roma, o fustă vintage Alaya cu o cămașă albă, cu guler. M-am simțit foarte italiană, dar totuși păstrând esența lui Emily – un mix de Paris și Roma.

Jurnalist: Cum este Emily în Roma? Ce schimbări vedem în ea?

Lily Collins; Emily este mai relaxată și mai sigură pe ea. În Roma, redescoperă bucuria explorării, la fel ca în primul sezon din Paris. Este încă aventuroasă, dar trăiește experiențe noi, învățând să fie prezentă.

Jurnalist: Cum vezi dezvoltarea personajului Emily după acest sezon în Roma?

Lily Collins: Sper să explorăm mai mult Italia și să vedem cum își continuă viața offline. Emily evoluează constant și cred că următoarele sezoane vor aduce o aprofundare a acestui aspect.

Jurnalist: Ce ai în comun cu Emily?

Lily Collins: Amândouă suntem foarte motivate, fie în muncă, fie în relațiile noastre. De asemenea, împărtășim un optimism contagios.

Jurnalist: Și care este cea mai mare diferență?

Lily Collins: Emily este mult mai organizată, de tip A, iar eu sunt mai relaxată.

Jurnalist: Ai un mesaj pentru fanii din România care adoră „Emily în Paris”?

Lily Collins: Sper să vizitez România într-o zi! Vă mulțumesc pentru tot sprijinul vostru și mă bucur enorm că vă place serialul!

Ce nu știm despre costumele din acest sezon

  1. În episodul 406, când Emily trebuie să împrumute hainele de schi de la Camille în timpul vacanței sale improvizate la Megève, echipa de costume a creat un look care este inspirat de cel purtat de Audrey Hepburn în filmul ȘARADA din 1963. Lily Collins a putut chiar să probeze ochelarii de soare Pierre Marly originali purtați de Hepburn în film, care au fost duplicați pentru filmarea scenelor din serial.
  2. Puloverul urât de sărbători al lui Emily a fost conceput de Clara Daguin, o artistă plastică și de modă care lucrează cu LED-uri.
  3. La sfârșitul episodului 407, când Mindy și Emily se pregătesc să iasă în oraș, Emily poartă un combinezon care ar trebui să arate ca o piesă din garderoba lui Mindy. Părul ei este, de asemenea, aranjat astfel încât să semene cu o coafură coadă de cal, caracteristică Arianei Grande. 
  4. La meciul de polo din Episodul 408, Emily poartă o ținută în carouri maro și roz, care se dorește a fi un mic omagiu adus rochiei celebre cu buline maro și albe pe care Julia Roberts a purtat-o pentru scena de la meciul de polo din filmul FRUMUȘICA din 1990.
  5. Echipa a poreclit costumul de lână bleumarin cu dungi pe care Emily îl poartă în episodul 409 „costumul AMERICAN PSYCHO”, o aluzie la infamul personaj principal Patrick Bateman din filmul din 2000.
  6. Lookurile pariziene ale lui Emily, care sunt foarte ordonate și reținute, sunt în contrast cu cele de la Roma, mai delicate, senzuale, romantice. 
  7. Filmul VACANȚĂ LA ROMA din 1953 a avut o mare influență asupra tuturor scenelor filmate în Roma, de la cinematografie la costume. Există o ținută anume, pe care Emily o poartă, compusă dintr-o fustă structurată Alaïa, o cămașă albă Maison Courtot și o piesă de gingham Tara Jarmon, care face trimitere directă la Audrey Hepburn în celebrul rol.
  8. Pentru prima dată, echipa a filmat acest sezon în timpul iernii la Paris, toate sezoanele anterioare fiind filmate în timpul verii. Atmosfera rece, gri, de iarnă din Paris contrastează puternic cu cea însorită și caldă din Roma, care este plină de nuanțe roșiatice contrastante. Acest contrast vizual evidențiază, de asemenea, propria călătorie a lui Emily, care se îndepărtează de problemele ei din Paris și se îndreaptă spre un viitor potențial mai luminos în Roma.
  9. Odată ajunsă la Roma, machiajul lui Emily devine mult mai proaspăt și mai pastelat, cu tonuri ușor perlate. Rujurile ei mate clasice au puțină strălucire satinată.
  10. Brigitte Macron, care are o apariție surpriză în serial, le-a spus lui Darren Star și lui Lily Collins că i-ar plăcea să joace în serial atunci când i-a întâlnit la o premieră anterioară, la Paris. În primul sezon al serialului, doamna Macron repostează pe Twitter un mesaj de-al lui Emily, dar este văzută doar din spate și, de fapt, nu a participat la filmarea scenei respective. Dar în  acest sezon, este filmată chiar ea pe platou.
Subiecte în articol: Emily in Paris Lily Collins
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile