Antena 3 CNN Life Timp liber Film EXCLUSIV: Detalii surprinzătoare din partea a doua a sezonului 4 din Emily in Paris. Triunghiuri și „cvadrilaterale” amoroase

EXCLUSIV: Detalii surprinzătoare din partea a doua a sezonului 4 din Emily in Paris. Triunghiuri și „cvadrilaterale” amoroase

de Maria Coman    |   

Ultimele episoade din sezonul patru al serialului Emily in Paris vor fi disponibile începând de joi. Așteptările sunt mari, având în vedere multiplele schimbări și răsturnări de situație care vor transforma personajele principale. Înainte de lansarea noilor episoade, actorii Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery și William Abadie au fost surprinși pe o terasă cu vedere la Colosseum, cu ocazia premierei globale la The Space Cinema Moderno din Roma. Aceștia au oferit un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, discutând despre triunghiurile amoroase și un personaj surpriză din serial.

Darren Star, producător Emily in Paris: „Nu știm încă dacă va exista un al cincilea sezon”

În interviul exclusiv, Darren Star a vorbit despre incertitudinea legată de sezonul cinci, dar și despre multiplele complicații și relațiile încurcate din a doua parte a sezonului 4.

Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie) a oferit detalii despre evoluția personajului său:

Reporter: Vreau să încep cu tine, Sylvie. Ce se va întâmpla cu personajul tău în a doua parte a sezonului și care este cea mai mare provocare?
Philippine Leroy-Beaulieu: Sylvie va încerca să ajute pe cineva să nu facă o greșeală uriașă. E o luptătoare, luptă pentru ceea ce iubește. În plus, apare o persoană foarte tânără în viața ei, ceea ce reprezintă o altă provocare.

Reporter: Este o provocare diferită față de alte sezoane?
Philippine Leroy-Beaulieu: Da, foarte diferită. Vom vedea o latură maternă a lui Sylvie, dar și cruzimea ei, arătând astfel diferite fațete ale dragostei și ale personalității sale.

Reporter: Ne poți spune ce au în comun Philippine și Sylvie?

Philippine Leroy Beaulieu: Nu prea multe, de fapt.

Darren Star: Nu știu, ce? Tu și Sylvie?

Philippine Leroy Beaulieu: Da, ce au în comun.

Darren Star: Nu știu. Cred că ambele personaje, Philippine și Sylvie, sunt în vârful carierei lor. Sunt femei inteligente, foarte independente. Cred că oamenii... în același fel în care vor să fie cu Sylvie, vor să fie și cu Philippine. Sunt amândouă femei foarte dinamice.

Philippine Leroy Beaulieu: Da, cu multă energie.

Darren Star: „Personajele devin mai complexe, relațiile mai profunde”

Reporter: Sezonul patru pare diferit față de sezoanele anterioare. Personajele se maturizează, nu?
Darren Star: Da, personajele se maturizează și devin mai complexe, pe măsură ce relațiile lor devin mai reale și mai profunde.

Reporter: Se observă și o tendință a personajelor de a fi mai mult offline decât online. Este aceasta o reflectare a realității?
Philippine Leroy-Beaulieu: Da, tot mai mult în viața reală și în călătorii. Cred că e o schimbare binevenită.

Despre triunghiurile amoroase și provocările din dragoste

Reporter: De ce crezi că triunghiurile amoroase sunt atât de populare în serial?
Darren Star: Triunghiurile amoroase sunt populare pentru că, în viață, alegerile în dragoste sunt foarte dificile. Când ai mai multe opțiuni, este ca și cum te afli la o răscruce de drumuri și te întrebi dacă există persoana potrivită pentru fiecare.

Philippine Leroy-Beaulieu: Dacă nu găsești pace în tine, nu vei găsi pace într-o relație. În serial, nu vrem ca personajele să fie în pace, pentru că asta ar însemna sfârșitul poveștii. Vrem să le vedem mereu pe marginea prăpastiei.

A doua parte a sezonului 4 promite mai multe triunghiuri amoroase și complicații, ba chiar și „cvadrilaterale” amoroase, conform producătorului.

10 informații din culisele sezonului 4 al serialului EMILY ÎN PARIS

  • Costumele lui Emily din acest sezon sunt menite să reflecte creșterea și maturizarea ei. Există, de asemenea, o temă florală în toate piesele sale vestimentare. În sezoanele anterioare a fost un mic boboc, care acum înflorește pe deplin, precum o femeie care se maturizează, afirmându-se, devenind mult mai puternică, cu un stil care reinterpretează codurile modei pariziene.
  • Fiecare sezon introduce în garderoba lui Emily o nouă componentă vestimentară tribut, iar în acest sezon este vorba despre costumul din trei piese inspirat de Twiggy, asortat cu pantofi cu talpă plată și bijuterii fine. Acest lucru indică procesul de maturizare al lui Emily și autoritatea ei în creștere la locul de muncă.
  • Machiajul și coafura lui Emily evoluează în acest sezon. În acest an, echipa a vrut să o prezinte mult mai naturală, fără machiaj. Ea nu este întotdeauna perfect aranjată, ceea ce reflectă călătoria emoțională pe care Emily o parcurge în acest sezon, aceasta nefiind una întotdeauna ușoară.
  • În acest sezon, Emily are 22 de coafuri diferite cu trei texturi diferite, toate menite să arate că, de-a lungul timpului, coafurile ei devin mai lejere și mai puțin structurate. De asemenea, în acest sezon sunt folosite mai multe accesorii de păr.
  • În acest sezon, sunt prezentate 2.500 de perechi de pantofi (din care 150 de perechi de Louboutin), aproximativ 350 de genți și aproximativ 3.000 de bijuterii. Numărul total al pieselor vestimentare depășește o mie.
  • Costumele din acest sezon includ mai multe piese vintage și de arhivă, în special în garderoba personajului Mindy. Ea poartă o rochie Balmain roz vintage la French Open, iar când Nico o duce la cumpărături la Brand Closet al JVMA, ea poartă o ținută Mugler vintage de arhivă în nuanță violet.
  • Spre finalul episodului 405, Emily poartă o anume poșetă la o lansare de produs care are loc la Samaritaine. Poșeta a fost creată de INCXNNUE și este făcută din deșeuri reciclate de struguri folosiți pentru vin.
  • În fiecare sezon, echipa care se ocupă de costume îmbină piese ale unor branduri bine-cunoscute cu cele ale unor designeri noi și în ascensiune. Pe parcursul sezonului, echipa a lucrat îndeaproape cu un designer vietnamez pe nume Đỗ Mạnh Cường la cinci lookuri diferite.
  • Scena cu trăsura BRIDGERTON din episodul 403, din timpul Balului Heartbreak, a fost o idee care a venit din partea echipei de scenariști. Darren Star și echipa de creație au dorit să își arate astfel aprecierea pentru BRIDGERTON.
  • Fitoussi a ales în mod intenționat ținute negre pentru noul personaj Geneviève, pentru ca adevăratele motivații ale sale să rămână ambigue și necunoscute. Machiajul ei a fost inspirat de cel al lui Zoë Kravitz.

 

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile