Antena 3 CNN Life Evită surprizele neplăcute: Cum să te asiguri că locuința ta este întotdeauna funcțională

Evită surprizele neplăcute: Cum să te asiguri că locuința ta este întotdeauna funcțională

Cine nu a trecut măcar o dată printr-o situație în care un incident neprevăzut acasă a cauzat multă bătaie de cap? De la o simplă defecțiune la instalațiile sanitare, la probleme electrice, casa ta poate deveni o sursă de stres dacă nu este bine întreținută.

Un robinet care picură, o priză care nu mai funcționează sau un calorifer care refuză să se încălzească – aceste mici probleme pot deveni rapid surse majore de disconfort. Mai grav, ele pot ascunde defecțiuni mai serioase care, dacă nu sunt reparate la timp, pot duce la costuri mari.

Am descoperit de curând soluția pentru a evita astfel de surprize neplăcute: un abonament de mentenanță pentru acasă de la mTehnic, care acoperă toate serviciile de care o locuința ar putea avea nevoie (instalații electrice, sanitare, aer condiționat, montaj mobilă, zugrăveli, montaj parchet și calorifere, lăcătușerie-feronerie, curățenie).

 mTehnic Residential este un nou serviciu inovator de mentenanță tehnică și amenajări pentru locuințe, ce și-a lansat oficial oferta în București-Ilfov, propunând o soluție revoluționară pentru întreținerea completă a casei.  Cu un abonament personalizat nevoilor tale, beneficiezi de intervenții rapide și de mentenanță regulată, asigurându-te că locuința este întotdeauna în cea mai bună stare. În plus, echipa mTehnic se ocupă de orice problemă, indiferent de complexitate, oferindu-ți liniștea că totul este sub control.

Printre beneficiile abonamentelor se numără servicii gratuite incluse, prioritate la intervențiile programate, soluții personalizate, plata cu card, dar și cea mai interesantă dintre toate, intervenția în maxim două ore în caz de urgență.  Cei care se vor abona până la 1 octombrie 2024 vor beneficia de reduceri de preț la abonamente.

Cu o aplicație ușor de utilizat, disponibilă în App Store și Google Play, utilizatorii pot selecta și gestiona serviciile necesare direct de pe telefon sau din contul lor de pe mtehnic.ro, fără a fi nevoie să caute constant specialiști independenți.  Pentru cei mai sceptici dintre voi, serviciile mTehnic Residential pot fi accesate și fără abonament, din aceeași aplicație, însă beneficiile și reducerile incluse în abonament îl fac o soluție mai avantajoasă pentru mentenanța casei. 

Să nu lăsăm deci ca micile probleme să se transforme în mari bătăi de cap. Pe măsură ce va fi din ce în ce mai dificil să găsești meseriași buni pe care să  te bazezi, investiția într-un abonament pentru “sănătatea” casei va deveni curând o necesitate. Salutăm inițiativa mTehnic de a lansa un astfel de abonament și în România.

Toate informațiile despre proiect se regăsesc pe mtehnic.ro.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile