Antena 3 CNN Actualitate Europol, despre o bătaie cu crosele în Bucureşti: "S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune"

Europol, despre o bătaie cu crosele în Bucureşti: "S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune"

Sindicaliștii Europol au comentat imaginile cu o bătaie suprinsă pe un bulevard din cartierul Rahova din Bucureşti, unde protagoniștii au folosit crose de golf. „S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune", spun poliţiştii care subliniază astfel cât de depășită este legea și politica penală din România.

de Claudia Popovici    |   

Sindicaliștii Europol trag un semnal de alarmă asupra fenomenului agresiunilor din trafic care este tot mai accentuat şi asupra căruia legea și politica penală din România este depășită.

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să "descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții", în cartierul Rahova din București, s-au scos crosele.

„S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune dar nu pe teren ci pe bulevard”

S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard.

Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România.

Klaus Iohannis recomandă românilor să joace golf

Declarația vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a precizat că golful se poate practica la orice vârstă şi i-a încurajat pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi.

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a adăugat președintele la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf "Paul Tomiţă".

Subiecte în articol: Europol golf crose Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben