Antena 3 CNN Alegeri europarlamentare 2024 Actrița Eugenia Șerban, propuneri pentru rezolvarea gravei probleme a drogurilor în România

Actrița Eugenia Șerban, propuneri pentru rezolvarea gravei probleme a drogurilor în România

Actrița Eugenia Șerban, candidat la alegerile europarlamentare din partea PUSL, a oferit, în direct la Antena 3 CNN, o serie de propuneri pentru a rezolva problema gravă cu care se confruntă țara noastră la capitolul droguri.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Eugenia Șerban, candidat PUSL la alegerile europarlamentare, a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre grava situație a drogurilor din România.

Ea a mărturisit la începutul acestui an că fiul său este dependent de droguri și de mai bine de zece ani, viața sa alături de el a fost un calvar, până în momentul în care a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva lui, din partea statului.

Eugenia Șerban a venit astăzi cu o serie de propuneri care potrivit acesteia ar putea ajuta la rezolvarea problemei drogurilor cu care se confruntă țara noastră.

"Trebuie schimbată legea ca cei care ajung în aceste perioade psihotice să poată fi internați cu forța. Aici e marea problemă. Nu internează nimeni cu forța, ei au cele mai multe drepturi, părinții nu au nici un drept și nu pot face nimic. De cele mai multe ori ei nu mai sunt în îndeplinătatea facultăților mintale.

Atunci ei trebuie decăzuți din drepturi ca noi să putem lua măsuri. Se fac comisii speciale, sunt invitați la aceste comisii, bineînțeles că un copil sau un tânăr care este sub influență nu o să se ducă de bună voie la comisie ca să fie declarat în nedeplinătatea facultăților mintale", a spus Eugenia Șerban.

Pe lângă acest lucru, candidatul la alegerile europarlamentare a venit și cu alte propuneri.

"Modificarea legislației și în primul rând dați la o parte cei care sunt ușor șantajabili pentru că se droghează. Atât timp cât ei sunt la conducere și dau legi sau modifică legi, niciodată nu o să se schimbe nimic. Cred că ar trebui inițiat un sistem de antidoping, de control, pentru toți cei care conduc astfel de instituții", a spus Eugenia Șerban.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion