Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Lecții de economie să dea cui vrea, dar deja sare calul

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Lecții de economie să dea cui vrea, dar deja sare calul

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, după refuzul acestuia de a promulga legea bugetului. 

„România pierde prin declaraţiile preşedintelui, dar dumnealui, cred că e abordarea domniei sale, e una dintre armele din pachetul acela meschin cu care crede că va câştiga Preşedinţia. Aşa crede dânsul că e o miză electorală, dar repet e o bătaie de joc dar ca şi Guvern, ca şi ţară. Spune ce ai de spus, cum făcea şi Băsescu şi la final de an ne întâlnim să vedem cifrele. Dar nu face uz de acest mod excesiv de a contesta la CCR. 58 de sesizări la CCR. Acesta e rolul tău ca preşedinte? O ţară nu poate funcţiona în felul acesta. Lecţia asta de economie să o dea cui vrea, dar deja sare calul şi nu cred că îşi doreşte ce înseamnă cu adevărat o replică din partea mea, nu a unui pesedist”, a afirmat Eugen Teodorovici, miercuri, la Antena 3.

Subiecte în articol: Klaus Iohannis
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile