Antena 3 CNN Politică Este oficial! Sorin Grindeanu a contestat excluderea din PSD. „Am susţinerea totală a colegilor din Timiş”

Este oficial! Sorin Grindeanu a contestat excluderea din PSD. „Am susţinerea totală a colegilor din Timiş”

Sorin Grindeanu a depus contestație împotriva excluderii sale din Partidul Social Democrat.

„Am contestat conform statutului PSD acea decizie de excludere a mea din partid prin care mi-am pierdut calitatea de membru. Este o chestiune care se va judeca în forurile interne al partidului, la Comisia de Etică. Contestația mea este conform cu prevederile statutului. Este și dorința membrilor din Organizația Timiș de a face acest demers”, a explicat Sorin Grindeanu.

„Marți a fost un Birou Permanent Județean la care a participat domnul secretar general Marian Neacșu, unde toți membrii Biroului Permanent Județean au cerut această contestație pe care am depus-o astăzi în termenii legali”, as mai spus fostul premier.

Întrebat cum vede viitorul său în Partidul Social Democrat, Grindeanu a spus că „nu aș vrea să citez din clasicii în viață, pas cu pas. Să așteptăm judecarea acestei contestații. Eu sunt un optimist, la fel cum sunt și colegii mei din Timiș, care m-au sprijinit în acest demers”.

Membrii Comitetului Executiv Naţional au decis excluderea lui Sorin Grindeanu din Partidul Social Democrat. Sorin Grindeanu a fost membru al PSD timp de 20 de ani şi ocupă funcţia de preşedinte PSD Timiş.

Subiecte în articol: Sorin Grindeanu excludere partid
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile