Antena 3 CNN Externe Era la câțiva pași de casă, atunci când un bărbat i-a pus mâna la gură și a încercat să o violeze. E incredibil cum a scăpat femeia din mâinile atacatorului

Era la câțiva pași de casă, atunci când un bărbat i-a pus mâna la gură și a încercat să o violeze. E incredibil cum a scăpat femeia din mâinile atacatorului

O femeie a fost salvată de la viol de câinele familiei, care a sărit pe atacator și l-a mușcat de braț atât de tare încât a eliberat-o pe femeie și a fugit cât a putut de repede, scrie Mirror.

Femeia, mama a trei copii, povestește cum bărbatul a venit prin spatele ei și i-a pus mâna la gură, după care a tras-o de păr într-o zonă întunecată, unde ar fi încercat să o dezbrace.

Strigătele înăbușite ale femeii au fost auzite de Lola, câinele familiei, care a sărit pe atacator și l-a mușcat de braț.

Traumatizată de ceea ce i s-a întâmplat, femeia și-a sunat soțul și apoi a sunat la poliție, cu atât mai mult cu cât incidentul a avut loc la nici 200 de metri de casa ei.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile