Antena 3 CNN Life Emoționant! S-a îmbolnăvit de cancer și a fost nevoit să le spună copiilor de ce suferă - A început să plângă când a auzit ce a zis fiul lui

Emoționant! S-a îmbolnăvit de cancer și a fost nevoit să le spună copiilor de ce suferă - A început să plângă când a auzit ce a zis fiul lui

Sammy Blair s-a imbolnavit de cancer la stomac la numai 37 de ani, chiar inainte de Craciun. Din pacate boala a avansat si a ajuns in stare terminala. El s-a internat in spital si a fost nevoit intr-un final sa isi anunte si copiii in varsta de 7 si respectiv 10 ani. 

”Le-am spus ca m-am operat dar ca medicii nu au putut sa imi scoata cancerul si ca nu mai e nimic de facut. Le-am spus ca desi arat bine pe dinafara, nu ma simt la fel si in interior. Le-am spus ca voi muri, dar ca voi lupta pana in ultimul moment. Am fost devastat cand unul dintre copii mi-a spus ”tata, nu vreau sa mori!” a povestit Sammy indurerat. 

El a mai adaugat faptul ca si-a rugat copiii sa il intrebe orice nelamurire legata de boala lui, insa ei refuza sa discute orice aspect legat de boala lui, ceea ce il ingrijoreaza.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile