Antena 3 CNN Actualitate Eleva bătută cu bestialitate în parcul din Târgu Jiu s-a împăcat cu una din agresoarele ei

Eleva bătută cu bestialitate în parcul din Târgu Jiu s-a împăcat cu una din agresoarele ei

Cazul care a revoltat o ţară întreagă ar putea avea o finalitate neaşteptată. După ce a stat o zi şi o noapte în arestul poliţiei pentru că şi-a bătut cu pumnii şi picioarele o prietenă, eleva de 14 ani din Târgu Jiu ar putea scăpa basma curată din simplul fapt că părinţii fetei agresate şi-ar putea retrage plângerea.

de Claudia Popovici    |   

Cel puţin asta susţine tatăl bătăuşei. Bărbatul a declarat astăzi că fetele s-ar fi împăcat.

Cazul celor trei fete din Târgu Jiu care au bătut cu bestialitate o altă minoră de 13 ani i-a şocat pe cei care au văzut imaginile cu agresiunea, de o violenţă ieşită din comun pentru vârsta celor implicate. Chiar dacă autoritaţile s-au sesizat si au început cercetările iar una din agresoare, o fată de 14 ani, a fost şi ţinută în arest 24 de ore, totul s-ar putea termina fără ca cineva să fie pedepsit. 

Tatăl adolescentei bătăuşe a declarat astăzi că fetele implicate în bătaie s-au întâlnit şi s-ar fi împăcat.

”Fetița care a fost agresată a venit ieri, înaintea poliției, la noi acasă, împreună cu o verișoară a ei, s-a luat în brațe cu fata mea, s-au împăcat, și-au cerut scuze reciproc, s-au împăcat fetele.", susţine bărbatul pentru gorjonline.ro

Rămâne acum de văzut dacă şi părinţii fetei agresate îşi vor retrage plângerea. Până când vor lua o decizie, ancheta merge mai departe. Adolescenta de 14 ani care şi-a bătut prietena este cercetată sub control judiciar pentru lovire şi alte violenţe. 

Explicația tatălui fetei bătăușe pentru gestul fiicei lui: ”Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei”

”Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic.A avut acest anturaj de două luni. Soția mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu…Am fost îngrădiți de acest drept de a sta lângă copiii noștri și iată consecințele. Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei", a mai povestit bărbatul, potrivit gorjonline.ro.

Subiecte în articol: Târgu Jiu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile