Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea: Dosarele în care SRI a lucrat cu DNA ar trebui rejudecate. Îmi voi prezenta cazul la ONU

Elena Udrea: Dosarele în care SRI a lucrat cu DNA ar trebui rejudecate. Îmi voi prezenta cazul la ONU

de S.T.    |   

Elena Udrea susţine că dosarele în care SRI a lucrat cu DNA ar trebui rejudecate, având în vedere documentul secret prezentat de Traian Băsescu.

Fostul ministru al Turismului susţine că îşi va prezenta cazul Organizaţiei Naţiunilor Unite.

„Documentul care a apărut în spaţiul public în urma declaraţiilor lui Traian Băsescu este un document important nu doar pentru cazul meu (..), dar este important pentru toate dosarele în care SRI a lucrat cu DNA în baza protocolului SRI-Parchetul General, care, potrivit unei decizii a CCR, a trebui rejudecate şi probele eliminate din dosar. (..) DNA, în mai multe dosare, printre care cele ale Alinei Bica şi al lui Liviu Dragnea, a răspuns instanţei minţind că nu a lucrat în baza protocolului în dosarele respective. (..) În consecinţă, nu doar „Gala Bute” ci toate dosarele aflate în această situaţie, toate dosarele de după 2009 sunt dosare în care s-a lucrat în baza protocolului DNA-SRI şi toate ar trebui rejudecate în condiţii de legalitate”, a declarat Elena Udrea la un post de televiziune.

Fostul ministru susţine că DNA avea cunoştinţă despre respectivul document, însă nu l-a depus la dosarul cauzei.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile