Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidenţiale Elena Lasconi și-a prezentat un imn de campanie. „Elena, tu ești Kamala de Câmpulung”

Elena Lasconi și-a prezentat un imn de campanie. „Elena, tu ești Kamala de Câmpulung”

Elena Lasconi, candidatul USR la alegerile prezidențiale 2024, a primit o dedicație duminică din partea profesorului Doru Revezeanu din Mehedinți care i-a făcut o vizită la Primărie. Acesta i-a compus un imn de campanie. „Elena, tu ești Kamala de Câmpulung”, spune bărbatul în versurile sale, făcând referire la Kamala Harris, candidatul democraților la alegerile prezidențiale din SUA.

„Am primit o vizită-surpriză la Primărie. De data asta, una cu versuri”, a scris Elena Lasconi pe Facebook, alături de filmarea în care profesorul i-a cântat versurile pe care i le-a compus pe o melodie cunoscută.

„Elena, tu ai sânge de prezident,

Elena, eu te votez și spun prezent.

Da, da, tu, tu n-o să ne înșeli așteptările,

Da, da, tu, tu o să ne iei voturile”, i-a cântat Doru Revezeanu Elenei Lasconi.

Bărbatul a dezvăluit că a venit în Argeș tocmai din Mehedinți, unde lucrează ca profesor la Școala Jirov, fiind invitat de nepoții săi din Albești. Fiind atât de aproape de Câmpulung Muscel, a dorit să o întâlnească pe primărița care aspiră la funcția de președinte, așa că s-a prezentat la primărie cu un „imn” dedicat candidatei USR.

Elena, tu ești Kamala de Câmpulung”, este un alt vers compus de Doru Revezeanu pentru Elena Lasconi, în care o compară pe aceasta cu Kamala Harris, candidata democraților pentru alegerile prezidențiale din SUA.

Candidata URS l-a întrebat apoi de ce crede că ea va fi cea care va lua voturile din partea românilor.

„Pentru că la mine în familie e o blondă care mă conduce și am ajuns bine până acum”, a răspuns bărbatul.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile