Antena 3 CNN Politică Elena Lasconi și-a depus candidatura pentru prezidențiale la BEC

Elena Lasconi și-a depus candidatura pentru prezidențiale la BEC

Elena Lasconi şi-a depus, marţi, candidatura la alegerile prezidenţiale, la Biroul Electoral Central. După depunerea candidaturii aceasta s-a identificat cu „poporul” și a vorbit despre „România noastră”, Dumnezeu și Revoluție.

„Sunt aici în faţa dumneavoastră şi îi reprezint pe românii care de 35 de ani se simt trădaţi şi păcăliţi de această clasă politică. Sunt unul dintre milioanele de români care după Revoluţia din 1989 şi-a văzut de viaţă. Sunt unul dintre milioane de români care după Revoluţie s-a îndrăgostit, a adus pe lume un copil, şi-a construit o carieră. Am crezut că e de ajuns să ne construim România noastră împreună cu familiile noastre, cu prietenii noştri, cu colegii noştri de muncă. Dar de fiecare dată când am ieşit din România noastră, ne-am lovit de România lor.  De fiecare dată când am ieşit din România noastră, ne-am lovit de spitalele lor proaste, de şcolile nemodernizate, de aroganţa şi fanfaronada lor.  De 35 de ani, ei au construit două Românii. O Românie în care ei au salarii speciale, pensii speciale, drepturi speciale. În cealaltă Românie suntem noi poporul. Noi care ne vedem de vieţile noastre cu frică de Dumnezeu cu respect faţă de lege şi ei ne consideră cetăţeni de mâna a doua. Asta se întâmplă de 35 de ani”, a declarat Elena Lasconi. 

În discursul său, Lasconi l-a atacat și pe actualul președinte Klaus Iohannis: „Un om a vrut cu tot dinadinsul să-i aducă la putere pe cei care au furat Revoluţia din 1989, pe cei care au organizat mineriadele şi pe cei care ne-au umilit pe data de 10 august 2018. Un om a vrut cu tot dinadinsul să aducă la putere cel mai corupt partid din România.  Acel om se numeşte Klaus Iohannis”.

Luni, un alt candidat la prezidențiale, George Simion, și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale, la BEC.

Potrivit liderilor PSD, joi, ar urma să își depuna candidatura și Marcel Ciolacu.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile