Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidenţiale Elena Lasconi recunoaște că pălăria de președinte ar putea fi una mult prea mare: ”Poate nu sunt un exemplu”

Elena Lasconi recunoaște că pălăria de președinte ar putea fi una mult prea mare: ”Poate nu sunt un exemplu”

de Laura Dinu    |   

Elena Lasconi recunoaște că ”pălăria de președinte” ar putea fi puțin prea mare pentru ea, dar spune că își dorește binele românilor și asta i se pare cel mai important. 

Mai mult decât atât, candidata USR susține că România este pregătită să voteze o femeie președinte. 

”Sunt 100% că da, România este pregătită. Bărbatul este capul dar femeia este gâtul. Din reportajele pe care le-am făcut de-a lungul timpului, o femeie educată își trimite copilul la școală. În politică eu cred că nu este loc de orgolii”, a declarat ea la știrileprotv.ro

În ceea ce privește ”pălăria de președinte”, Elena Lasconi este de părere că ”este categoric prea mare pentru oricine dacă te gândești la ceea ce înseamnă președinte”. 

”Aș putea să spun că nu sunt un politician cu tradiție, poate nu sunt exemplu, un politician cu experiență, dar vreau binele acestei țări. Am atras fonduri europene cât bugetul pe 40 de ani. Nu a mai făcut niciun primar asta în România. Nu am în spatele meu niciun grup de interese și gândesc liber. Noi am crezut în asta și milioane de români au crezut în asta”, a conchis Elena Lasconi. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile