Antena 3 CNN Actualitate Inedit El este cel mai bătrân bărbat din lume. Decizia radicală pe care a luat-o la 114 ani - VIDEO

El este cel mai bătrân bărbat din lume. Decizia radicală pe care a luat-o la 114 ani - VIDEO

Fredie Blom e originar din Africa de Sud și urmează să fie numit de către cei de la Cartea Recordurilor cel mai bătrân om din lume.

Pe dată de 8 mai, Fredie a împlinit vârstă impresionantă de 114 ani și are un stil de viață care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

„În fiecare zi fumez două sau trei pastile. Nevoia de fumat e atât de puternică și uneori îmi spun că o să mă opresc, dar doar mă mint singur. Corpul îmi cere să trag un fum și atunci sunt obligat să îmi fac câte o țigară. Pieptul meu mă urmărește să am un fum și atunci sunt forțat să îmi fac o pastilă”, a povestit cel mai bătrân om din lume, potrivit bbc.com.

Toată viață să, Fredie Blom a fost de meserie agricultor. Deși are o vârstă înaintată, bărbatul încă arată că în floarea vârstei și e în putere. Ce trădează însă adevărul e faptul că cel mai bratran om din lume nu prea mai aude foarte bine. În rest, el nu suferă de nicio boală.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile