Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mesajul transmis de Ed Sheeran pentru fanii români, cu puţin timp înaintea concertului din București

Mesajul transmis de Ed Sheeran pentru fanii români, cu puţin timp înaintea concertului din București

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Ed Sheeran revine la București în această vară. Pe 24 august va concerta pe Arena Națională şi va urca pe o scenă de 360 de grade care va fi amplasată chiar în mijlocul fanilor.

Cu câteva luni înainte de eveniment, cântărețul a postat un mesaj video pentru fanii săi din România. 

„Salut, România! Vin să vă văd la Bucureşti, la Arena Naţională, în august 2024. Intraţi pe edsheeran.com pentru mai multe informaţii”, a transmis artistul fanilor români. 

Biletele au fost puse în vânzare pe cts.eventim.ro, iar prețurile vor fi cuprinse între 299 RON – 599 RON incluzând taxa de rezervare. La această sumă se adaugă o taxă de comandă/serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii, anunță organizatorii.

Concertul lui Ed Sheeran din București face parte din turneul The Mathematics Tour, iar artistul britanic îl va avea invitat special pe Calum Scott.

Ed Sheeran a mai susținut un concert în România în 2019, tot pe Arena Națională, în cadrul turneului de promovare a albumului "Divide". Atunci, artistul britanic i-a impresionat pe fanii români când a urcat pe scenă cu tricoul galben al Naţionalei de fotbal a României şi cu tricolorul românesc.


 

Subiecte în articol: ed sheeran concert inedit Arena Nationala
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben