Antena 3 CNN Life Timp liber Film ''E senzația momentului la Hollywood''. Un fost baschetbalist român joacă un monstru terifiant în „Alien Romulus”, fără efecte speciale

''E senzația momentului la Hollywood''. Un fost baschetbalist român joacă un monstru terifiant în „Alien Romulus”, fără efecte speciale

de Georgiana Marina    |   

Fostul baschetbalist român Robert Bobroczky, care are o înălțime uimitoare de 2,31 metri, ''este senzația momentului la Hollywood'', după ce a interpretat rolul unei creaturi terifiante în „Alien Romulus”, scrie ABC. Telespectatorii au fost surprinși să vadă acest personaj care pare să întruchipeze cel mai rău coșmar, dar puțini știu că pentru crearea lui nu au fost folosite efecte speciale, potrivit sursei citate.

Echipa de producție nu a vrut să creeze hibridul extraterestru-uman cu efecte speciale, scrie AS. Hibridul se numește ''The Offspring'' și reprezintă primul rol al fostului baschetbalist român Robert Bobroczky, în vârstă de 23 de ani..

''The Offspring'' a apărut după ce personajul Kay (Isabela Merced) și-a injectat o substanța neagră în timp ce era însărcinată, transformându-și copilul nenăscut într-un ''Xenomorf hibridizat''. Doza era dezvoltată ​​combinând genetica umană și extraterestră, așa că, ceea ce se spera că va fi ''omul perfect'' a ajuns să fie un ''monstru înfiorător''. Aspectul lui zvelt, cu mâini și picioare lungi, a fost perfect pentru această interpretare.

Robert Bobroczky apare în aproape zece scene în tot filmul, dar aspectul său amenințător îi conferă calități unice pentru a portretiza acest tip de personaj. Lucrul surprinzător este că nu a fost nevoie de efecte speciale pentru a aduce această amenințare la viață: tot ce se vede pe ecran este performanța fizică pură a lui Bobroczky, care și-a folosit înălțimea și silueta extrem de subțire pentru a da viață personajului terifiant.

De altfel, el ar putea fi chemat să interpreteze și alte roluri similare, scrie presa de peste Ocean.

Regizorul filmului, Fede Álvarez , a comentat într-un interviu că din momentul în care l-a văzut pe Bobroczky, a știut că are personajul perfect pentru ''Alien: Romulus''.

Robert Bobroczky este un fenomen atât în ​​film, cât și în viața reală.

La doar 13 ani avea deja 1,92 metri înălțime, iar acum are 2,31 m.

Dar dincolo de camere, Bobroczky este un tânăr vesel și mare iubitor de baschet. În ciuda înălțimii sale și a problemelor cu care s-a confruntat din cauza acesteia, a știut să profite de atuurile sale pentru a-și croi drum atât în ​​sport, cât și acum în film. 

''Alien: Romulus'' a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

În primele sale zile în cinematografe, ''Alien: Romulus'', în regia cineastului uruguayan Fede Alvarez, a obţinut încasări de 41,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul se lansase în 12 august, la Los Angeles.

''Un debut excelent pentru o continuarea a unei saga de filme horror'', a explicat David A. Gross, analist în cadrul Franchise Entertainment Research.

''Romulus'' este cel de-al nouălea film din universul ''Alien'', care a debutat în 1979 cu ''Alien'', în regia cineastului britanic Ridley Scott. Cel mai recent episod spune povestea unor colonişti ai spaţiului care, în timp ce explorează o staţie spaţială abandonată, întâlnesc o creatură terifiantă.

Subiecte în articol: film cinematograf actori Hollywood
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile