Antena 3 CNN Sport Tenis "E inexplicabil pentru mine!". Reacţia lui Cristian Tudor Popescu, după înfrângerea Simonei Halep

"E inexplicabil pentru mine!". Reacţia lui Cristian Tudor Popescu, după înfrângerea Simonei Halep

Caroline Wozniacki (27 ani, 6 WTA) a făcut un meci aproape perfect, câştigând în doar 63 de minute şi asigurându-şi calificarea în semifinale. De partea cealaltă, Halep a greşit foarte mult şi nu a reuşit să fie în meci decât pentru puţin timp în setul al doilea, când a lăsat impresia că ar putea reveni.

Cristian Tudor Popescu nu a înţeles de ce Simona nu a putut să pună în practică sfaturile preţioase date de Cahill în momentele de coaching şi în transmite sportivei din Constanţa să uite cât mai rapid înfrângerea şi să se "hrănească" pentru partida decisivă cu Svitolina cu victoriile mari din ultimele luni.

"Du-te și 20 de schimburi dacă e nevoie. În astfel de situații trebuie să lovești mingea de cât mai multe ori, până începi să o simți. Încerca tot felul de lovituri riscante, după 3, 4, 5 schimburi încearcă să faci punctul cu o lovitură tare, la linie, cu marjă mică de siguranță. Darren i-a spus: 'Nu vezi că faci prea multe greșeli neforțate?'.

În mod inexplicabil pentru mine, Simona a rămas inertă, nu a dat în niciun fel curs sfaturilor foarte corecte ale lui Darren. A continuat cu aceleași smucituri necalibrate. Nu i-a fost foarte greu lui Wozniacki să o învingă. Au fost câteva momente în setul al doilea în care meciul se putea relansa, dar acolo a intervenit serviciul foarte bun al lui Wozniacki, un capitol la care a avut mari îmbunătățiri.

Expresia lui Wozniacki de la finalul meciului a spus totul: a ridicat ușor din umeri la adresa Simonei, în semn de: 'Am câștigt azi, dar nu înțeleg ce s-a întâmplat cu tine'. Important e să își scoată acestă înfrângere din cap, pentru că are șansa de calificare în semifinale pe mâna ei, dacă o bate pe Elina Svitolina. Ucraineanca nu e în cea mai bună formă, așa cum e în momentul de față este Wozniacki", a spus CTP, potrivit DigiSport.

Subiecte în articol: ctp Simona Halep
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?