Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Dureri de spate și gât înțepenit? Somiera 180x200 te poate scăpa de acestea

Dureri de spate și gât înțepenit? Somiera 180x200 te poate scăpa de acestea

Te-ai săturat să te trezești dimineața cu dureri musculare, contracturi și o stare acută de nervi? Ți-ai dori să îți poți regla cadrul patului astfel încât să obții cea mai bună poziție de odihnă pentru tine, fără a influența persoana de alături?

de Georgiana Adam    |   

Nimic mai simplu! Somiera 180x200 îți poate asigura un confort ridicat pe toata durata somnului. Noile modele de pe piață, perfecționate în urmă multor ani de studiu, vin în ajutorul tău cu numeroase elemente ergonomice de top. Aceste structuri moderne pot îmbunătăți evident calitatea vieții, contribuind la redarea tonusului fizic și psihic. Fie că te confrunți cu anumite probleme de sănătate, fie că vrei doar să îți sporești nivelul de confort pe perioadele de odihnă, modelele din această categorie răspund, în prezent, tuturor provocărilor.

Caracteristici performante pentru o experiență de vis

De la sistemele manuale la cele electrice, fiecare produs este deosebit de silențios și poate fi reglat cu ușurință pentru a corespunde recomandărilor medicale sau preferințelor personale. Dotările de ultimă generație te vor surprinde cu siguranță! Somiera 180x200 premium, de pildă, cu un cadru din lemn de fag și lamele acoperite cu foițe de carbon, pentru a elimina undele electromagnetice, nu poate trece neobservată! Un astfel de model poate fi utilizat cu o saltea din spumă poliuretanică, cu spumă de memorie sau cu latex și este un instrument excelent de protecție pentru cei care folosesc anumite dispozitive medicale sau care își doresc un ambient cât mai ferit de acest tip de radiații

Coloana vertebrală, "răsfățată" de aceste structuri

Pentru afecțiunile cervicale și lombare, recuperarea fizică sau diverse dizabilități motorii, somiera 180x200 reprezintă cel mai bun mod de a restabili starea de sănătate și de a încuraja procesele de vindecare ale corpului.

Modelele dotate în zona dorsală cu arcuri elastice și rezistente, produse din cauciuc termoplastic, sunt perfecte pentru a oferi spatelui suportul de care are nevoie, mai ales după o zi obositoare și solicitantă. Elementele revoluționare din structura lor, ce se pot înclina la 45 de grade, sporesc gradul de confort al produsului, iar sistemul de reglaj performant permite alegerea nivelului de rigiditate al lamelelor în funcție de preferințe. Arcurile, poziționate pe cadru prin amortizoare duble din ABS, fac ca utilizarea structurii să fie silențioasă, persoana de alături nefiind deranjată de mișcările efectuate. Realizate din cele mai bune materiale ale momentului, aceste modele sunt o achiziție cu numeroase beneficii pe termen lung.

Somiera 180x200 medicală prezintă și o serie de caracteristici menite să ajute în procesele de recuperare și întreținere ale corpului. Astfel, modelele din această gamă permit relaxarea în șezut cu ușurință a celor care din diverse motive de sănătate sunt nevoiți să petreacă mai multă vreme în pat, partea superioară a structurii, cea aferentă capului, putându-se ridica până la 85 de grade față de sol.

Sisteme de reglaj inteligente

Modelele care permit modificarea durității în zona lombară te vor ajuta să adopți mereu o poziție corectă în timpului somnului și îți vor menține spatele într-o postură corespunzătoare, fără a mai experimenta dureri sau contracturi la trezire. Sistemele "smart" de reglare sunt un atu care îți va aduce o multitudine de beneficii, de la stabilirea gradului de duritate sau elasticitate a lamelelor pe diferite zone până la fixarea nivelului de înclinare dorit.

Somiera 180x200 cu rabatare manuală sau electrică, cu sau fără telecomandă, este, așadar, cea mai bună investiție pe care poți să o faci pentru sănătatea ta! Monteaz-o pe cadrul patului conform instrucțiunilor și bucură-te zilnic de toate avantajele pe care le oferă!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet