Antena 3 CNN Actualitate Durere fără margini în Caracal. Mama Luizei, mesaj dur pentru autorități: „În viața mea nu am simțit așa ceva. Să li se întâmple și lor la fel”

Durere fără margini în Caracal. Mama Luizei, mesaj dur pentru autorități: „În viața mea nu am simțit așa ceva. Să li se întâmple și lor la fel”

Mama Luizei Melencu, tânăra dispărută în urmă cu câteva luni în Caracal, a transmis un mesaj dur pentru autoritățile care nu au fost în stare să-i salveze fiica de la moarte.

de Claudia Simion    |   

„Simt cea mai mare durere din viața mea. În viața mea nu am simțit așa ceva.. o viață să-și îngroape copilul e foarte greu. Nu știu dacă vom putea trece peste așa ceva. Celor care s-au ocupat de acest caz și patru luni de zile nu au făcut nimic le doresc să li se întâmple și lor ce mi s-a întâmplat mie”, a spus, cu lacrimi în ochi, mama Luizei.

Sora Luizei a povestit că a vorbit cu ea chiar în dimineața zilei în care a dispărut. „Am vorbit dimineața cu ea, a zis că vine să scoată niște bani de la Caracal. Din ziua aceea nu am mai vorbit cu ea. A fost prima dată când a plecat singură de acasă. Ea nu mergea cu ocazia, mergea cu autobuzul”.

Sora Luizei a spus că a fost sunată de Poliția din Coșoveni și a fost întrebată de ce familia îi acuză că nu au făcut dreptate. „Păi ce dreptate au făcut ei? Că au lăsat două fete să moară în chinuri?”, a mai spus ea.

Întrebată ce spune despre reacția criminalului, care a plâns și a spus că îi pare rău pentru ce a făcut, mama adolescentei a afirmat „dacă îi părea rău, nu le omora. Și eu pot să vin să vă dau în cap și după ce vă omor să spun că îmi pare rău”. 

Subiecte în articol: Caracal autorităţi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben