Antena 3 CNN Actualitate Social După triplul asasinat, criminalul din Brașov s-a dus la Mănăstirea Șinca Veche. Ce mister este legat de acest loc

După triplul asasinat, criminalul din Brașov s-a dus la Mănăstirea Șinca Veche. Ce mister este legat de acest loc

Florin Buliga, bărbatul din Brașov care și-a ucis soția și pe cei doi copii, s-a gândit, la scurt timp după ce a comis crimele, să se sinucidă. Cum în ultima vreme devenise o persoană religioasă, așa cum spun apropiații cuplului, el a mers la Mănăstirea Șinca veche pentru a-și pune capăt zilelor.

Potrivit unor relatări apărute în ultimii ani, locul care se află undeva în Munţii Făgăraş, între oraşele Braşov şi Făgăraş, este aparte. Se spune că e ”Templul Ursitelor”, acolo unde dorinţele se împlinesc, dacă ai inima curată.

La Şinca Veche se vine și pentru legendele şi misterele din jurul acestui lăcaş săpat în piatră, care se spune că este binecuvântat de Dumnezeu, iar biserica rupestră se află la doar câțiva kilometri de localitatea Şinca Veche. Controversatul lăcaş de cult de la Şinca Veche se bănuieşte că ar avea o vechime de 7.000 de ani şi orgini dacice, poate chiar mai înaintate. Legendele şi tradiţiile locului spun că aici au avut loc fenomele paranormale, vise premonitorii şi tot felul de viziuni. Localnicii şi alţii care l-au vizitat susţin că în acest loc visele se îndeplinesc, dacă ai inima curată şi plină de dorinţă şi musai trebuie să fiţi aşezaţi în turnul de unde se vede cerul. Aici iarba creşte altfel şi face minuni, vacile care pasc dau lapte mai mult şi mai bun, iar expresiile „energii ciudate” şi „stare deosebită” sunt frecvent întâlnite pe buzele celor care au călcat pragul mănăstirii, scrie Libertatea.

Subiecte în articol: muntii fagaras
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile