Antena 3 CNN Actualitate Locale După ce i-a tăiat gâtul unchiului său, a intrat în sediul Poliției și s-a predat. A recurs la gestul înfiorător pentru 13 lei

După ce i-a tăiat gâtul unchiului său, a intrat în sediul Poliției și s-a predat. A recurs la gestul înfiorător pentru 13 lei

Un bărbat de 30 de ani a fost reținut de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila, fiind suspectat de comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi tâlhărie calificată. 

În urmă cu câteva zile, bărbatul s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Brăila, având asupra sa un cuţit și a mărturisit faptul că şi-ar fi ucis unchiul. Acesta a fost imobilizat de poliţişti şi deposedat de cuţitul pe care îl avea asupra sa. 

”Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat, în faţa locuinţei sale, pe un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiu, care prezenta două plăgi la nivelul gâtului. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, rămânând internat”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. 

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că agresorul s-ar fi deplasat la locuinţa unchiului său, căruia i-ar fi cerut suma de 700 de lei. Fiind refuzat, i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri în zona gâtului cu un cuţit şi i-ar fi sustras suma de 13 lei, părăsind locuinţa, conform Adevărul. 

După ce a fost arestat, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile. 

 

Subiecte în articol: Brăila
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile