Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidenţiale După ce a semnat pentru candidatura lui Ciuca și Lasconi la președinție, Nicușor Dan semnează și pentru Ludovic Orban

După ce a semnat pentru candidatura lui Ciuca și Lasconi la președinție, Nicușor Dan semnează și pentru Ludovic Orban

de Mia Lungu    |   

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat, miercuri seara, că primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a semnat pentru susţinerea candidaturii lui la funcţia de preşedinte al României.

"Vreau să fac precizarea că această semnătură reprezintă doar o exprimare a acordului ca eu să pot candida. Nicuşor Dan a semnat şi pentru alţi candidaţi. Diferenţa dintre mine şi ei este că eu nu vreau să manipulez opinia publică cum că semnătura reprezintă şi o decizie de vot sau un îndemn de vot adresat celor care au încredere în primarul general. Nicuşor Dan va decide cu cine votează şi va decide dacă va comunica public cu ce candidat va vota", a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Potrivit liderului Forţa Dreptei, "indiferent ce decizie va lua, Nicuşor Dan va beneficia în continuare de susţinerea" lui pentru proiectele pe care le propune ca primar general.

"L-am susţinut pe Nicuşor Dan încă din 2020, atunci când foarte puţini din PNL au înţeles decizia mea. L-am susţinut pe toată perioada primului mandat şi am fost alături de el în campania foarte dificilă din anul acesta. Decizia de a fi alături de Nicuşor Dan nu a avut la bază un calcul politic partinic, ci convingerea că este cea mai bună soluţie pentru Bucureşti. Şi un lucru este cert. Cu mine la Cotroceni, Nicuşor Dan şi bucureştenii vor avea un aliat sigur şi puternic", a menţionat Ludovic Orban.

Nicuşor Dan a semnat şi pentru candidatura preşedintei USR, Elena Lasconi, şi a preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, în alegerile prezidenţiale de la sfârşitul lunii noiembrie.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile