Antena 3 CNN Externe Mapamond Droguri vândute în Italia cu ajutorul lacătelor cu cifru de la casele de vacanţă. Cum a fost prins traficantul

Droguri vândute în Italia cu ajutorul lacătelor cu cifru de la casele de vacanţă. Cum a fost prins traficantul

de Naty Badea    |   

Traficanţii de droguri găsesc soluţii din ce în ce mai ingenioase pentru a vindele dozele cu substanţe interzise. La Como un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost arestat după ce a fost prins că vindea drogurile folosind ca ascunzători cutiile lacătelor de la diverse case de vacanță.

Un tânăr de 37 de ani , rezident la Como, s-a gândit să folosească încuietorile cu lacăt, care se găsesc peste tot pe străzile oraşului Como, pentru comerțul cu cocaină. Descoperit de poliție, presupusul dealer a fost arestat și dus la închisoarea din Bassone.

Conform Corriere della Sera, carabinierii din Como observaseră de ceva vreme mișcările suspecte ale imigrantului din Santo Domingo, rezident legal în Como. Bărbatul de 37 de ani a fost văzut plasând în diferite părți ale orașului lacăte cu cifru. Polițiștii au organizat astfel mai multe operaţiuni de monitorizare și au constatat că bărbatul folosea cutiile lacătelor pentru a plasa dozele de droguri care erau apoi colectate de clienți. Apoi aceştia lăsau banii tot acolo unde găsiseră drogurile, după acelaşi sistem.

În urma acestor descoperiri, ofițerii de poliţie l-au oprit pe bărbatul de 37 de ani când acesta ieșea din casă şi l-au percheziţionat. În buzunar au găsit 20 de doze de cocaină ambalate, probabil gata să fie distribuite prin intermediul lacătelor din oraș.

În pivnița locuinței sale, poliția a descoperit un adevărat laborator artizanal pentru ambalarea drogurilor și a confiscat alte 45 de grame de cocaină.

Subiecte în articol: captura de droguri Italia Como
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile