Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Drogul din mâncare. Chiar dacă produce cancer, cel mai periculos „E” e încă legal. Ce conţin alimentele pe care le mâncăm zilnic

Drogul din mâncare. Chiar dacă produce cancer, cel mai periculos „E” e încă legal. Ce conţin alimentele pe care le mâncăm zilnic

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 14:51 20 Mar 2016 Modificat la 14:51 20 Mar 2016

Monoglutamatul de sodiu sau E 621, cum poate apărea pe unele ambalaje, este cel mai periculos dintre cele peste 300 de E-uri declarate legale de Uniunea Europeană. Această substanță ne păcălește creierul și ne poate cauza boli grave.

Deși pare ciudat, monoglutamatul de sodiu face ca produsele în care este introdus să ni se pară mai bune, deși la bază substanța nu are niciun gust.

Citește articolul integral pe fluierul.ro.

 

Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Citește mai multe din Viață sănătoasă
TOP articole