Antena 3 CNN Actualitate Imagini de la slujba impresionantă de înmormântare a actriţei Draga Olteanu Matei

Imagini de la slujba impresionantă de înmormântare a actriţei Draga Olteanu Matei

Ne-am despărţit astăzi de marea actriţă Draga Olteanu Matei. Artista a fost înmormântată astăzi, cu onoruri militare, în Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamţ. Prieteni, rude, dar şi simpli admiratori au venit să-şi ia rămas bun şi pentru a-i aduce un ultim omagiu îndrăgitei actriţe.

de Iulia Gorgorin    |   

Sute de oameni au venit la Cinema Dacia "Mon amour" din Piatra Neamţ pentru a.şi lua rămas bun de la marea artistă. Aceştia şi-au adus aminte cu drag de momentele în care Draga Olteanu Matei le-a bucurat tinereţea cu zecile spectacole şi filme în care a jucat.

Draga şi-a dorit să fie înmormântată la Piatra Neamţ, fiind oraşul ei de suflet în anul 2007 primit si titlul de ''cetăţean de onoare al oraşului''.

Slujba de înmormântare a fost una impresionantă, cu onoruri militare.

Draga Olteanu Matei a fost înmormântată lângă soţul ei, în Cimitirul Eternitatea. Apropiaţii spun că relaţia dintre ei a fost una cu totul specială. Cei doi s-au mutat acum mai bine de 10 ani în Piatra Neamţ, oraşul de suflet al artistei.

Regretata şi îndrăgita actriţă a făcut parte din generaţia de aur a teatrului românesc. A jucat în peste 90 de producţii cinematografice, 50 de piese de teatru şi 100 de producţii de televiziune.

Rămas bun, Draga Olteanu Matei!
 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile