Antena 3 CNN Actualitate Locale Două femei din Arad s-au dat drept stomatologi timp de trei ani și au decontat la stat servicii medicale, folosind documente false

Două femei din Arad s-au dat drept stomatologi timp de trei ani și au decontat la stat servicii medicale, folosind documente false

Au fost percheziţii la un cabinet stomatologic din Arad deţinut de două surori. Femeile sunt acuzate că profesează fără să aibă acest drept. Acestea se apără și spun că au făcut toate demersurile pentru a activa în legalitate.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Potrivit anchetatorilor, cele două femei ar fi tratat pacienţii într-un cabinet medical neautorizat, aflat în incinta propriei case.

Mai mult decât atât, acestea ar fi şi decontat sume de bani pentru serviciile medicale printr-o instituţie din Arad, folosind documente false.

Prejudiciul estimat este de aproape 110 mii de lei.

Acestea se apără, însă, și spun că au făcut toate demersurile pentru a activa în legalitate, însă preşedintele Colegiului Medicilor le-ar fi blocat eliberarea autorizaţiilor.

”De doi ani n-avem salariu, președintele Colegiului Medicilor m-a bătut, am certificat medico-legal.

Am fost la instanță, instanța a clasat tot. Mai mult decât atât, s-a dus la toate instituțiile cu bani, că mi-a trimis o scrisoare să-i plătesc taxele.

Am plătit taxele, cu banii mei într-o mână și cu certificatul în cealaltă mână s-a dus la poliție să facă plângere împotriva mea cum că eu lucrez fără drept, că eu nu am diplomă.

Diploma mea este acolo, certificatul meu este la el în mână”, spune una dintre femei.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile