Antena 3 CNN Emisiuni ShowBlitz Margherita de la Clejani a aflat sentinţa. Ce au decis judecătorii în dosarul său de consum de substanţe interzise la volan

Margherita de la Clejani a aflat sentinţa. Ce au decis judecătorii în dosarul său de consum de substanţe interzise la volan

Judecătorii au dat sentinţa în cazul Margheritei din Clejani. Vedeta a primit o amendă consistentă şi nu mai are dreptul să conducă timp de un an de zile, dacă decizia rămâne definitivă.

de Georgiana Adam    |   

Totodată, Margherita de la Clejani va trebui să plătească şi cheltuielile de judecată pricinuite de fapta sa.

”Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (fapta din 23.05.2020)”, potrivit deciziei judecătorilor.

Margherita de la Clejani are interdicție timp de un an să conducă orice vehicul

”Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se arată în decizia instanței.

Margherita de la Clejani trebuie să plătească și cheltuielile cu urmărirea penală și cu judecata dosarului ei. 

Decizia nu este definitivă.

Subiecte în articol: Margherita de la Clejani clejani
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile