Antena 3 CNN Show Dorian Popa a fost trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan. Riscă cinci ani de închisoare

Dorian Popa a fost trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan. Riscă cinci ani de închisoare

Dorian Popa a fost trimis în judecată pentru consum de droguri, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Artistul riscă o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

de Georgiana Murgilă    |   

Magistrații de la Judecătoria Cornetu vor fi cei care vor decide soarta lui Dorian Popa după ce acesta a fost trimis în judecată de către anchetatori, fiind prins la volan sub influența substanțelor interzise. Mai exact, artistul ar fi consumat canabis înainte de a se urca la volan. 

Totul s-a petrecut anul trecut, în localitatea Domnești, acolo unde artistul locuiește. Acesta a fost oprit de polițiști când se îndrepta cu autovehiculul spre magazin, îmbrăcat doar într-un halat.

Testat cu aparatul drugtest, Dorian Popa a ieșit pozitiv la canabis. Ulterior, acest lucru a fost confirmat și de analizele de sânge.

Deși inițial artistul a susținut că ar fi participat la o petrecere la care ar fi fumat pasiv, ulterior și-a recunoscut vina și și-a cerut scuze în fața urmăritorilor, spunând că nu este un exemplu bun de urmat. Totuși, artistul susține că a consumat canabis cu o zi înainte de incident și că nu s-ar fi gândit că ar putea ieși pozitiv sau că ar fi putut fi influențat de substanțele interzise la volan după atâta timp. 

În acest moment, procesul este în fază de cameră preliminară, unde se analizează probele pe care anchetatorii le-au depus la dosar.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Dorian Popa riscă până la cinci ani de închisoare sau amendă și anularea permisului. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion