Antena 3 CNN Show Dorian Popa a ieșit pozitiv la consumul de substanțe psihoactive. Ce face artistul acum, la o zi distanță de la aflarea verdictului

Dorian Popa a ieșit pozitiv la consumul de substanțe psihoactive. Ce face artistul acum, la o zi distanță de la aflarea verdictului

Analizele de laborator confirmă că Dorian Popa s-ar fi drogat. Sindicatul Europol a anunțat că influencerul ar fi fost depistat pozitiv la canabis.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Anunțul vine la o săptămână după ce Dorian Popa a fost depistat de un echipaj de poliție.

Conform Sindicatului Europol, rezultatul testării de la sediul INML a confirmat faptul că artistul consumase canabis înainte de a se urca la volanul bolidului de lux pe care îl deține. 

Reamintim faptul că incidentul a avut loc pe data de 27 octombrie, atunci când Dorian Popa a fost oprit de polițiști în timp ce se afla la volanului bolidului de lux, pe care îl conducea îmbrăcat în halat de baie și lenjerie intimă. 

Citește și: Dorian Popa conducea un Lamborghini, îmbrăcat cu un halat, când a fost oprit de poliţişti şi testat pozitiv la droguri

Agenții au sesizat prezența substanțelor psihoactive în salivă, în urma testării cu aparatul Drugtest. La momentul respectiv, Dorian Popa a declarat oamenilor legii că a fost la o petrecere unde s-a fumat, iar el a inhalat fumul de țigară pe care ceilalți l-au expirat în acea încăpere.

Polițiștii l-au condus pe influencer la sediul INML, iar la o săptămână distanță, rezultatele au ieșit pozitive la consumul de canabis.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub prezența substanțelor psihoactive și i-a fost suspendat dreptul de a conduce. 

Dorian Popa, gest sfidător după ce a fost depistat pozitiv cu substanțe psihoactive

La o zi după ce a ieșit pozitiv la canabis, Dorian Popa se prezintă cu zâmbetul pe buze. Artistul se află la Focșani, acolo unde este prezent la deschiderea unei șaormerii. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile